Димитър Бербатов: Цялото ръководство на БФС е компроментирано

2
Чакам с любопитство да видя дали СГС ще приеме жалба на вписването на Михаил Касабов
Чакам с любопитство да видя дали СГС ще приеме жалба на вписването на Михаил Касабов Снимка: Facebook

Чакам с любопитство да видя дали СГС ще приеме жалба на вписването на Михаил Касабов

Михаил Касабов внесе документи за вписване в Търговския регистър, впоследствие съдът направи предложение да бъдат поправени и тези документи, което той направи. В крайна сметка от втори опит досегашният вицепрезидент на централата е вписан в Търговския регистър като актуален лидер на БФС. Сега изтича тридневният срок, в който може да се обжалва това вписване. До края на деня, ако не бъде обжалвано това решение, Касабов е вписан официално, и вече може да представлява временно централата като президент. Това заяви един от кандидатите за президент на БФС Димитър Бербатов в предаването "Денят започва" на БНТ.

"Това което може да се случи е някой от Изпълкома да обжалва това вписване. Хората, които са гласували единодушно за неговото назначаване първия път, сега могат да решат да обжалват собственото си решение. Те нямат право да се жалят пред Софийски градски съд, а само пред Конгреса. И сега ако някой от тях обжалва пред СГС, искам да видя дали СГС ще допусне подобна жалба, защото и преди е имало такива жалби, и тогава Софийски градски съд е казал, че трябва да се жалите пред Конгреса. Любопитен съм да видя, ако някой съдия наруши закона и допусне подобна жалба да стигне при него, лично аз ще публикувам името на съдията", обясни Бербатов.

"Ако Конгресът се проведе на 15 март, чудесно. Но по-важно е той да е направен прозрачно, професионално, да няма някой да обжалва. Моето лично мнение е, че той не трябва да бъде в хотел. Трябва да бъде в НДК", коментира Бербатов.

Той обясни още, че на Конгреса трябва да бъдат допуснати журналисти, както и той да бъде излъчван на живо. "С моя екип показваме, че упорството и постоянството в правилната посока са видни за всички, за да може впоследствие никой да не може да обжалва Конгреса. Да се приключи това нещо и който бъде избран да се опита да гради, да строи към по-добро. За пореден път ще обиколиме страната, за да се опитаме да ги убедим какво искаме да направим", каза още бившият нападател на България и Манчестър Юнайтед.

"Който и да бъде избран, една от задачите му е изключените клубове да бъдат върнати", поясни и още той. Бившият футболен национал коментира и кандидатурата на Георги Градев за президент на БФС. Градев бе част от екипа на Бербатов.

"Човек в някакъв момент се разделя с хората, които е работил, това са нормални неща. Няма проблем, нека направим честна надпревара. Това обаче, което не ми харесва е да се нападат хора от моя екип. Не ми харесва да се атакуват членове на даден екип, аз не бих си го позволил, това не е спортсменски", добави Бербатов.

"С цялото ми уважение към сегашните кандидати за президенти, не мисля, че се виждам като вицепрезидент на някой от тях", заяви той. Димитър Бербатов смята, че който и да бъде кандидатът на сегашното ръководство на БФС, трябва да е наясно, че той няма бъде уважаван и ще бъде компроментиран.

"Цялото ръководство на БФС е компроментирано, така че си мисля, че такъв човек много трудно ще бъде намерен", обясни още Бербатов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари