Димитър Бербатов: Незабавна оставка!

1
Ще изисквам от УЕФА кореспонденцията, която е водила с БФС
Ще изисквам от УЕФА кореспонденцията, която е водила с БФС

Ще изисквам от УЕФА кореспонденцията, която е водила с БФС

За незабавна оставка на цялото ръководство на БФС призова Димитър Бербатов от ефира на bTV.

"Изказах своята подкрепа за мирен протест. Аз бях там още в 17:00 ч., за да видя как се събират хората и да наблюдавам какво се случва. Исках да изпълня гражданския си дълг.

Ние открито протестираме две години и половина. Видях безпрецедентно обединение на феновете. Всички бяха там, за да протестират. Ако ги бяха пуснали на стадиона, нямаше да има кръв. Те не протестират срещу отбора, а срещу ръководителите. Бой между феновете вътре в самия протест нямаше. Не съм видял. ЦСКА и Левски бяха рамо до рамо. След 18 години некомпетентност и довеждане на футбола до това ниво, можеше да се очаква нещо по-сериозно.

Първоизточникът е ясен. Средният пръст, който показа вицепрезидентът на БФС снощи, обобщава всичко, което се случва. Отговорността е на БФС. Незабавна оставка! Ще се опитам от УЕФА да получа писмата и кореспонденцията, която са водили с БФС", каза пред Златимир Йочев и Мария Цънцарова - бившият капитан на България.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    до 1
    пий си ракията, бербатов и още 100 жалки живота да имаш не мое го стигнеш....
  • -6
    1
    Бербатов !
    Мама приготви ли ти закуска,изяде ли я рано сутринта преди детската градина?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари