Диана Русинова: Автомобил на СДВР кара по пешеходна пътека и в насрещното на булевард "Цариградско шосе"

3
Изключително съм втрещена от този случай, настоявам служителя да бъде уволнен, заяви пътният експерт
Изключително съм втрещена от този случай, настоявам служителя да бъде уволнен, заяви пътният експерт Снимка: кадър Facebook

Изключително съм втрещена от този случай, настоявам служителя да бъде уволнен, заяви пътният експерт

Пореден случай на опасно шофиране в столицата. Видео показва как автомобил влиза в насрещното в началото на булевард "Цариградско шосе" и преминава между мантинелите. Според пътния експерт Диана Русинова, става въпрос за кола на Столичната дирекция на вътрешните работи.

От СДВР нито потвърдиха, нито отрекоха, че става въпрос за техен автомобил. Казаха само, че се извършва проверка.

"Аз съм абсолютно сигурна, че това е автомобил на СДВР. Много често сме го виждали този автомобил, който слага камерите за скорост. На самите кадри ясно се вижда синия буркан, който стои отгоре върху самия автомобил. Лично аз съм изключително втрещена от този случай. Това е много грубо нарушение на всякакви възможни правила. Тук има знак, който ясно показва, че имате право да завиете надясно, т.е. изход на София по бул. "Цариградско шосе". Този водач влезе в насрещното, мина върху пешеходната пътека, мина през разделителния остров за да отиде отсреща", каза Диана Русинова, предаде БНТ.

Тя настоява този човек от автомобила, който е служител на реда, да бъде дисциплинарно уволнен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари