Диана плаче в съда

1
Ще поема всички щети, няма да се укрия, моли тя през сълзи съда
Ще поема всички щети, няма да се укрия, моли тя през сълзи съда

Ще поема всички щети, няма да се укрия, моли тя през сълзи съда

На 1,9 промила алкохол в кръвта, а не 1,53, както се смяташе в началото, е карала ученичката Диана Мандакова. Това се разбра в Софийския районен съд, където в момента се гледа нейната мярка за неотклонение, защото тя е задържана, съобщи 24 ЧАСА.

Промилите са установени с медикохимическа експертиза.

Преди минути в Софийския районен съд започна делото, на което трябва да се реши дали момичето ще остане зад решетките. Вместо на училище то посреща първия учебен ден в ареста.

Прокуратурата поиска постоянен арест за 18-годишното момиче, което не спря да плаче в залата.. Освен след употреба на алкохол, Мандакова е шофирала и след като се е дрогирала с кокаин, изтъкна прокурорката по делото Любомира Апостолова.

И посочи, че ученичката е повредила 5 коли. Нанесла е и средна телесна повреда на своята приятелка Никол Раева, която се возила на предната седалка.

Адвокатът ѝ Любомир Владимиров посочи, че катастрофата е станала след като Мандакова била засечена от неустановена кола.

"Да, има престъпление за алкохол, но нейните приятели са се качили, значи са преценили, че Мандакова не е пияна", изтъква Владимиров. И поиска да бъде освободена.

"Искрено съжалявам за стореното и ще помагам с каквото мога, няма да се укрия. Ще поема всички щети", каза през сълзи момичето. И поясни, че лятото работи като гримьорка, имала дипломи."

"Тая година имам матури, аз там съм с хора, които са убивали", промълви Мандакова."Аз наистина бях адекватна, пред мен един човек направи обратен завой, счупи рязко волана и така стана катастрофата", описа инцидента тя.

Мярката продължава, очаква се решение на съда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    Мнение
    Ее нали в бележника най-отзад пише следното: 1. Ученикът няма право да отсъства от учебни занятия без уважителна причина, 2. Да пуши, пие и употребява наркотични вещества, 3. Да внася в училище опасни предмети, които да застрашават здравето на другите ученици и преподавателите, 4. Да участва в политически организации и партии преди навършване на 18 - годишна възраст. Относно авто - родеото, което е спретнала тази лигла тук закона трябва да се намеси с по-строга ръка. Единият вариант е без диплома за средно образование да не съществува тази опция да се карат шофьорски курсове когато са дори на 18 години. Относно матурите, които й предстоят съм далеч от мисълта, че заляга над учебниците
  • 3
    5
    Тургам и го
    И гъ пускам!
  • 23
    4
    Хари
    "Девойката" Мандакова ученичка??? Аферим!!! Алкохол, кокаин, кола и скорост. Сигурно е набирала материал за разкази пред съучениците си, за страхотното шоу, изживявания и забавление, което сигурно е изживявала и друг път през лятната ваканция. Е, пропуска 15 септември. По време на училище все учителите и училището са виновни. А сега къде са били родителите???
  • 35
    3
    ddddd
    Защо плачеш бе урод такава!!!Мръсна гадина!!! На 18 години иглеждаш като.........!!!!!!Как не те хванаха да ти тегляд един кубик бой!!!!Надрусан боклук!!!!Плати сега щетите на тези хора!!!!Тази е пълнолетна.Да си понесе наказанието!!!Боклук!!!!КОЛКО ТЪЖНО,ЧЕ ДИАНАТА ПЛАЧЕЛА!!!!Вай бе!!!!
  • 50
    2
    colibri
    На 18години- 1,9 промила алкохол + кокаин за "разкош" ?! Това за мен е абсурдно и неприемливо.Сега плачела в съда и се сетила, че и предстоят матури. Според нея - била адекватна, но за мен количеството и вида на веществата в кръвната и проба ми говорят друго- тя явно има "дълъг стаж" в употребата на тези субстанции.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари