Дете беше наранено с кухненски нож от свой съученик

0
Директорът на училището определи случилото се като "нелеп инцидент"
Директорът на училището определи случилото се като "нелеп инцидент" Видео: БНТ

Дете от спортното училище в Пловдив беше наранено при инцидент с кухненски нож от свой съученик

Ученик от спортното училище "Васил Левски" в Пловдив пострада при битов инцидент в общежитието на учебното заведение.

На първи юни две момчета, които делят една стая и са съотборници, обядвали заедно. Едното от децата изпуснало нож, който прорязал подбедрицата на другото момче. За случая веднага са уведомени родителите и класните ръководители на двамата, предаде БНТ.

Пострадалият ученик е добре, но ще му бъдат направени още медицински изследвания в следващите дни.

Директорът на училището определи случилото се като "нелеп инцидент", но въпреки това е уведомил инспектор от Детска педагогически стая и ще бъде проведен съвет с участието на психолога и учителите на двете деца.

"Това е инцидент, това не е акт на насилие, затова не съм уведомила полицията, защото няма насилник, уведомила съм Детска педагогическа стая, той ще присъства на координационен съвет, за да вземем мерки. Проведен е извънреден инструктаж за мерки за безопасност, уговорени са групови работи с двата класа", каза Ружка Генова - директор на СУ "Васил Левски", Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари