Десислава Атанасова за арестите в ГЕРБ: Кирил Петков е основен Кошаревски свидетел

0
"Непрекъснато предлагаме реалните и верни решения за държавата", каза депутатката от Дулово
"Непрекъснато предлагаме реалните и верни решения за държавата", каза депутатката от Дулово Снимка: БНТ, стоп кадър

"Ролята на опозицията е не само да критикува правителството, а и да предлага реалните и верни решения за държавата"

Това коментира в "Панорама" по БНТ председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По думите й много от предложенията и решенията, свързани приоритетно с ежедневието на българите и предложени от ГЕРБ-СДС, са били отхвърляни от властта, единствено защото са предложения на опозицията.

Относно протеста на ГЕРБ-СДС днес в парламента по повод неявяването на премиера Кирил Петков на парламентарен контрол, Десислава Атанасова обясни, че идвайки на власт новото управление е заявило, че ще има промяна.

"Очаквахме парламентаризмът да се завърне изведнъж и народните представители да осъществяват парламентарния контрол съгласно Конституцията", добави тя.

Атанасова е категорична, че в момента има много въпроси, които спешно трябва да бъдат зададени, защото вълнуват обществото и касаят бъдещето на всички ни.

За пример даде подписания меморандум с "Джем корп", около който все още имало много неизвестни като например това кой стои зад въпросния 1 млрд., който се твърди, че ще бъде инвестиран у нас, кои са акционерите.

Освен това трябва да се изясни въпросът за зърното и осигуряването на хляба на българите.

Според Десислава Атанасова нито един от двамата кандидати за управител на БНБ не притежават качества и авторитет, съпоставими с тези на настоящия гуверньор на централната ни банка.

Тя коментира и арестите на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

"Никой не печели от потъпкване на правото, демокрацията и Конституцията. Никой не печели от репресии, от полицейщина и от погазването на правовия ред. Шумът, вдигнат от ГЕРБ, беше адекватен на арести, извършени от некомпетентни органи и за това се произнесе българският съд, като отказа изобщо да разглежда въпросните протоколи заради които Бойко Рашков и министър-председателя Кирил Петков, основен Кошаревски свидетел по този арест, си позволиха", допълни Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    Нели КОЛЕВА
    Д.А.притежава много избирателна памет.Когато бяха на власт колко законопроекта на опозицията подкрепи?Последните години от управлението им ББ колко пъти се яви на парламентарен контрол?Постоянно говори едно и също и явно не разбира ,че това са думи на вятъра.Досадниците не се харесват,а също и натрапниците.
  • 1
    6
    До 2
    Тя и жена ти със съседа ми са голяма двойка,ама ней се.....
  • 4
    5
    Читател
    Г-н Борисов,забранете на тази латерна,превърнала се в пощенска кутия за интриги и квалификации от най долна проба по адрес министри и на премиерът К.Петков,нещо от което вместо да има някаква полза за вас,може да превърне в бумеранг.Политическото време у нас е нестабилно,това го почувстваха всички българи,голяма част от които ,очакваха "промяната" да им осигури един по спокоен и предвидим живот.След стотния ден от поемането управлението на държавата,умните,образованите млади българи разбраха,че завършването на престижен университет,може да ти е полезен единствено и само в направлението за което си учил. Болестта Ковид този бич за хората,разглезената "комшийка" РСМ,днес войната в Украйна,всичко това подложи на нечувано изпитание правителството на К.Петков.При четири партийната коалиция,често пъти се получаваха пробиви.Ще си позволя един пример,който е много подходящ за работата на нашето правителство."С глупав човек на път не се тръгва,щото нито си сам,нито сте двама"!
  • 4
    4
    Ifffff
    Тая кокошка кога най после ще спре да къкъниже? Отврат! Токсична е! Трябва и дълга карантина!
  • 6
    3
    Diario
    "...Ролята на опозицията е не само да критикува правителството, а и да предлага реалните и верни решения за държавата, това коментира в "Панорама" председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова." Докога тази словесна ДИАРИЯ ще се счита за фактор? Поне Дебелото Лиле, с което се кокнкурираха коя от коя ще си купи по-скъпа чанта и обувки, се научи че трябва да млъкне и се скри, а тая не спира да съска като настъпана змия.Ми писна ми вече да я гледам!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари