ГЕРБ: Енергетика на България е дадена на офшорни компании

0
"Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и когато си тръгнат, няма кой да ви помогне? Трябва национално съгласие и президентът Радев има водеща роля, за да се измъкнем от ситуацията, в която сме”, каза Борисов
"Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и когато си тръгнат, няма кой да ви помогне? Трябва национално съгласие и президентът Радев има водеща роля, за да се измъкнем от ситуацията, в която сме”, каза Борисов Видео: Фейсбук

„Цялата енергетика на България е дадена на офшорни компании"

Това заявиха от  ГЕРБ по време на извънреден брифинг на партията във вторник, информира NOVA

„Това правителство е цар на разточителството на фона на недоволно население заради инфлацията. Не е новина, че ще плащаме лихви. Сега се готвят да вземат 1 милиард евро от външните пазари. Не разбирате ли, че тези хора ви ограбват и когато си тръгнат, няма кой да ви помогне? Трябва национално съгласие и президентът Радев има водеща роля, за да се измъкнем от ситуацията, в която сме”, поясни Борисов.

„Свидетели сме на поредица от лъжи от премиера Петков по отношение на компанията Gemcorp от самото начало.Първата лъжа започва още в деня на подписване на меморандума. Излъгаха ни за компанията и това може да го видите на официалната страница на Министерството на енергетиката. Оказа се, че са подписали с офшорка, регистрирана през 2016 г. в Джърси”, обясни Десислава Трифонова. 

„Офшорката е свързана с офшорки на Кайманите и Женева. Тоест, говорим за верига от офшорки, а ние обвързваме нашата енергетика с капитали с неизвестен произход", каза още Трифонова. 

По думите й дейността на Gemcorp не е свързана с енергетика. Тя се занимава с търговия на диаманти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Нели КОЛЕВА
    Защо ГЕРБ заговориха сега за офшорните компании в енергетиката?Нали управляваха достатъчно дълго държавата?Министрите на енергетиката бяха от ГЕРБ-как са управлявали този сектор?Нали бяха недоволни от президента Радев-защо сега го призовават да заеме "водеща роля" и искат"национално съгласие"?Това май е свързано със социологическото проучване от последните дни,отреждащо им първо място?!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари