Десислава Атанасова: Ще предложим състав на правителство

0
Ясно е, че ако с първия мандат няма правителство, то с втория е съвсем сложно да има, заяви тя
Ясно е, че ако с първия мандат няма правителство, то с втория е съвсем сложно да има, заяви тя Снимка: БГНЕС

Ясно е, че ако с първия мандат няма правителство, то с втория е съвсем сложно да има, заяви тя

Готови сме да получим първия мандат. Ще предложим състав на правителство. Вчера изпратих нашата програма за управление на всички парламентарни групи. Вероятно ще предложим на колегите контактни групи по различните секторни политики.

Това заяви в студиото на „Лице в лице“ по bTV председателят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Ясно е, че ако с първия мандат няма правителство, то с втория е съвсем сложно да има. Третият мандат би могъл да реализира експертно или техническо правителство, но на България е нужно редовно правителство“, добави тя.

По думите ѝ ГЕРБ са готови на всякакви варианти, защото се намираме в момент, в който десетки кризи бушуват в България, именно заради това „трябва да има редовно правителство и да се носи отговорност.“

С „Демократична България“ сме от едно европейско семейство и няма нищо по-логично от това да направим заедно кабинет. Нелогичното е „Демократична България“ да подкрепя кабинет, в който участва БСП и това вече се случи. Да не забравяме, че Христо Иванов лично гласува Корнелия Нинова да стане вицепремиер“, заяви Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари