Десислава Атанасова се загрижи за граматиката на Кирил Петков

0
"От ден 1 нямате нито едно смислено управленско решение", каза още Атанасова
"От ден 1 нямате нито едно смислено управленско решение", каза още Атанасова Снимка: БГНЕС / Архив

От ден 1 нямате нито едно смислено управленско решение, заяви тя

В този момент България има нужда от единение и национална отговорна позиция, заяви председателят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова по време на дебата по персоналните промени в кабинета "Петков", предаде Дарик Радио

"България в момент на война на по-малко от 300 км има нужда и от министър на отбраната, който да знае, че там се води война. ГЕРБ ще гласува "за" оставката на министър Стефан Янев, но днес в този дебат стана ясно и още нещо - че днес е ден 78-ми от вашето управлениеЗа по-малко от 80 дни наблюдаваме първи грандиозен провал след многото ежедневни провали на странната ви конструкция. Най-слабото от гледна точка на електорална подкрепа, най-слабото от гледна точка на обществена подкрепа, най-слабо от гледна точка на идеологическа съвместимост и легитимност управление.

От ден 1 нямате нито едно смислено управленско решение", каза още Атанасова.

По думите ѝ няма да бъдат простени на правителството хаотичните действия и ежедневните грешки. “Вие нямате дори едно граматическо вярно изречение в социалните мрежи”, заяви още Десилава Атанасова, обръщайки се към премиера Кирил Петков.

По думите ѝ няма да бъдат простени на правителството хаотичните действия и ежедневните грешки. "Вие нямате дори едно граматическо вярно изречение", заяви още Десилава Атанасова, обръщайки се към премиера Кирил Петков.

Тя изрази надежда скоро да се гласува още една оставка и това да е неговата и на целия Министерски съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Мария
    Аз повече се притеснявам за изказа на Карадайъ...Защо не чувам упрек от Десито към съмишлениците от ДПС.Все пак Карадайъ е роден и живял в България.Това е притеснително.Радвам се, че се появиха Промяната, защото сега се виждат светлинните години разлика във възпитание между Банкя и Харвард и не в полза на първите.Десито е жалка Дуловска истеричка и не се различава по умствен багаж от "патриота"Костадинов.
  • 10
    1
    tg
    А то щото Б.Б. има ;)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари