Десислава Атанасова: Последната година и половина беше загубена за българите

2
Това била причината ГЕРБ да е първа политическа сила според проучванията на социолозите
Това била причината ГЕРБ да е първа политическа сила според проучванията на социолозите Видео: NOVA

Тя е водач в листите на коалицията ГЕРБ - СДС в Русе и Разград

Десислава Атанасова от ГЕРБ гостува в сутрешния блок „Здравей, България” по Нова телевизия в първия ден от предизборната кампания. Тя е водач в листите на коалицията ГЕРБ - СДС в Русе и Разград.

ГЕРБ представя всеки ден своята програма. На вас ви се струва, че много енергично влизаме в кампанията. Това не е енергия, това е готовност за управление”, обяви Атанасова.

Тя заяви, че последната година и половина е била загубена за българските граждани. По думите ѝ това е причината ГЕРБ да е първа политическа сила според проучванията на социолозите.

Бившият депутат подчерта няколко кризи, в които страната, според ГЕРБ, е попаднала. Атанасова открои енергийна криза, мигрантска и политическа. От партията в четвъртък предложиха своя антикризисна програма, в която стъпка по стъпка е описано как можем да се справим с проблемите у нас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    !!!
    тази неграмотна, проста и куха като Тиква от банкянския бостан дуловска селяндурка е срам и позор за България! Особено за русенци, които няма да позволят да бъдат представлявани в парламента от това двукоптино нищожество от женски пол, което не се къпе и смъди от километри! което е доказана банкянска слугиня - нагла, безочлива лъжкиня и корумпирана селяндурка! Русенци да обявят скъпите имоти ,които си е закупила в града по време на срамното си и позорно "депутатстване"! Да обявят и обществените поръчки за милиони, "спечелени" от мъжа й по същото време! Нито един глас за дуловската селяндурка, нито един!
  • 8
    2
    В потрес
    Тази персона със статут на юрист ме разби днес.Слушах радиото и не вярвах.Говореше като Краси Радков във ролята на Володя Стоянов (нищо против Войводата).На въпросите тя само плюеше опонентите и изместваше фокуса на темата.По-глупава реч и размисли чувах само в "стани богат"от минали сезони...И ако пак тази партия дойде на власт...
  • 9
    1
    В.Д.П.
    Вмирисаната Дуловска П(епер)утка да не дава много акъл, защото 12-те години, в които ни управлява Тиквата и ОПГ ГРОБ=ДПС са най-трагичните в Историята! Дано русенци покажат малко акъл и не изберат това жалко същество да излага града ни в Парламента!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари