Деси Слава vs. Ваня Червенкова

0
Оспорван двубой между две дами се очертава на финала на „Биг Брадър"
Оспорван двубой между две дами се очертава на финала на „Биг Брадър"

Оспорван двубой между две дами се очертава на финала на „Биг Брадър".

Деси Слава и Ваня Червенкова са участниците, които имат най-голям шанс за победа в риалитито, научихме от „Всеки ден" от свои източници в шоуто. Поне засега те двете разбиват всички шансове за победа на сочения в началото за фаворит хърватин Ваня Джаферович.

Още с влизането си в риалитито Джаферович стана симпатичен на целокупния български народ с усмивката, сините си очи и вечното подчертаване на факта, че „има семейство, има жена, има деца". Шансовете му за победа обаче рязко спаднаха след като в Къщата влезе непрежаленият от фолк дивата Деси Слава ММА боец Светлозар Савов - Зарко.

В момента зрителското мнение е раздвоено на „за" и „против" Зарко. Но всички са категорични в подкрепата си за Деси. Певицата разнежи със сълзите си сърцата на домакините и на младите момичета, които имат или някога в живота си са имали несподелена любов. Именно те ще са хората, които ще я изведат до почти сигурна победа.

Първото място обаче ще й оспори нейната нова приятелка Ваня Червенкова. Говори се, че макар и в момента предаването да се крепи главно на любовната драма на Деси и Зарко, победата вече била определена за бизнес дамата. До известна степен тя има симпатиите на публиката още преди да влезе в „Биг Брадър", тъй като спечели много фенове покрай прословутата си диета, с която помогна на много жени и мъже да се отърват от излишните килограми. В Къщата пък я харесват заради твърдата позиция, която заема по всички въпроси, както и заради навика й да го играе справедлив съдник във всички конфликти.

Лорд Евгени Минчев, който сам се провъзгласи като достоен за победа в последните номинации, най-вероятно ще се окичи с третото място. Запознати обаче твърдят, че той имал уговорка с продуцентите да го държат до последно в шоуто. Затова било твърде вероятно вотът на Деси в последния момент да отиде в полза на Евгени. По този начин някогашните врагове и настоящи приятели Червенкова и Минчев ще могат да влязат в директен спор за победата.

„В тази ситуация ще се нагледаме на много лицемерие и напудрени коментари от единия към другия и обратно", коментират в светските среди.

Заради продуцентските сметки Деси Слава може отново да претърпи фиаско като фаворит за победител - точно както стана при влизането й във „ВИП Брадър" 2, когато изгуби от никому неизвестната съпруга на брадъра Здравко - Христина.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари