Десетокласничка от Русе е удостоена с награда „Стоян Михайловски“

1
Едже Ердем от 10 клас в Средното училище „В. Левски“ спечели първо място в категорията есе за ученици
Едже Ердем от 10 клас в Средното училище „В. Левски“ спечели първо място в категорията есе за ученици Снимка: Dunavmost / архив

Едже Ердем от 10 клас в Средното училище „Васил Левски“ спечели първо място в категорията есе за ученици

Синдикат „Образование” към КТ „Подкрепа” обяви носителите на тазгодишната наградаСтоян Михайловски” за особени заслуги в областта на просветното, културното и синдикалното дело.

Сред наградените са двама русенци. Петя Гочева от регионалния синдикат „Образование“ в Русе е носител на наградата в категория „Средно образование“. А Едже Ердем от 10 клас в Средното училище „В. Левски“ спечели първо място в категорията есе за ученици „...че и ний сме дали нещо на света!“

Наградата „Стоян Михайловски“ и останалите награди ще бъдат връчени днес от 14:00 ч. в сградата на КТ „Подкрепа“ в София, съобщи БНР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари