Депутатката от Дулово: Управляващите се надсмяха на цялото общество за сметките за тока

4
Госпожи и господа, другарки и другари – повечето общини, спряха отоплението въобще. Служителите ходят с шуби, ватенки и ушанки на работа
Госпожи и господа, другарки и другари – повечето общини, спряха отоплението въобще. Служителите ходят с шуби, ватенки и ушанки на работа

Депутатката от Дулово Десислава Атанасова коментира днешното гласуване в парламента, на което управляващата коалиция отхвърли предложението на ГЕРБ-СДС за компенсации за тока за небитовите абонати със социални и културни функции.

Ето какво сподели Десислава Атанасова:

„Компенсации за високите сметки на общините – няма!

Компенсации за болниците – няма!

Компенсации за училища и детски градини – няма!

Компенсации за читалища и културни институции – няма!

Компенсации за храмове и манастири – няма!

Компенсации за социални домове – няма!

Управляващите отхвърлиха нашето предложение, след като повече от два месеца НЕ го допускаха до гласуване в зала.

Но за сметка на това, с бодряшки дух, ирония и сарказъм се включваха епизодично в дебата. Надсмивайки се на цялото българско общество. Чухме и абсурдни аргументи. Трябвало да се намали отоплението в общините с един градус. Защо трябвало да плащат разходите на тези институции – да правели икономии.

Госпожи и господа, другарки и другари – повечето общини, спряха отоплението въобще. Служителите ходят с шуби, ватенки и ушанки на работа.

Детските градини и училищата обаче не могат да си го позволят. А разходите им са двойни и тройни. Очевидно е, че никой от вас не е виждал нито българска община, нито болница, нито училище, нито църковен храм, нито социален дом на живо.“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    мнение
    Дупетатката от Дулово е смешна и жалка - това са фактите, другото е ясно.
  • 1
    3
    Теодор
    Става за шлякане тъпата бра тия.
  • 20
    2
    Александър
    Ма моля ви бе Другарко ДУЛОВСКА..по-спокойно. Много активна станахте като сте в опозиция . Токова сте социална, чак Курнелия не може да ви стигне :)
  • 25
    1
    Гост
    Защо да се намаля отоплението с 1 градус, като вместо това може просто да се съкратят хилядите калинки на паразитни длъжности, полазили структурата на едно дружество, което едвам си мъкне хрантутниците?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари