Депутат от ИТН подаде оставка

0
Той е избран от 15 МИР Плевен
Той е избран от 15 МИР Плевен

Венцислав Петков отива в изпълнителната власт

Депутатите в Народното събрание ще гласуват оставката на народния представител от “Има такъв народ” Венцислав Петков. Той е избран от 15 МИР Плевен.

По професия Петков е инженер, роден е през 1985 година.

След по-малко от три месеца работа в парламента Венцислав Петков е подал искане да напусне Народното събрание. 

Източник от "Има такъв народ", цитиран от "Дневник", разкри, че Петков отива в изпълнителната власт, но отказа да посочи министерство и пост.

По всяка вероятност обаче Венцислав Петков ще отиде в Министерството на спорта. В информацията за този депутат на сайта на парламента се посочва, че той е член на комисията по въпросите за децата, младежта и спорта. Освен това, Петков стана депутат в Народното събрание след като Радостин Василев от партията на Слави Трифонов стана министър на спорта.

След като парламентът гласува оставката на Венцислав Петков като депутат, според листата на "Има такъв народ" с кандидатите за депутати от Плевен, би следвало депутат да стане шестия поред Христинка Иванова, тъй като петият Димчо Дешев е подал заявление в Централната избирателна комисия на 17 февруари да не бъде обявяван за народен представител.

Според информация на сайта на "Има такъв народ" Христинка Иванова е координатор на партията в Долна Митрополия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари