Делян Пеевски: Да ме номинират за премиер - няма да избягам от отговорност и мога да се справя

0
Денков да не се заиграва с шегички, а да си върши работата, заяви депутатът от ДПС
Денков да не се заиграва с шегички, а да си върши работата, заяви депутатът от ДПС Снимка: ДПС

Денков да не се заиграва с шегички, а да си върши работата, заяви депутатът от ДПС

"Премиерът не е научил най-важния урок на властта - че тя е в името на хората, а не за личния му комфорт. И му препоръчвам да не се заиграва с шегички, а да работи."

Така Делян Пеевски, председател на ПГ на ДПС отговори на министър-председателя за забележката, че сняг не се чисти онлайн, съобщиха от пресцентъра на ДПС.

"Ако признава, че не могат да се справят, ако не съзнават какво трябва да направят за да управляват държавата, да ме изберат за премиер. Аз няма да избягам от отговорност и мога да се справя. И ще работя винаги за хората. Очаквам номинацията им още днес. Разбирам, че управление не се учи в химическата лаборатория, но виждам, че не се справят с трудностите. Отговорност на премиера е да води и координира цялата държавна машина в името на най-добрата подкрепа и сигурност на хората", напомни Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    Милков
    Някой да спре мераците на този,докато държавата ни не е заприличала на кочина!
  • 14
    3
    Мунчо
    Що не се пробваш за министър-председател, че да видиш какво ще ти се случи? Справка - Орешарски, където те предложи за ДАНС. Това, че Доган бей те бута напред, не означава, че ще излезеш на светло. Пък и в хубав пост си се прицелил. Гледай първо да се отървеш от котвата "Магнитски", че тогава давай акъл. Само акъл, дотам! Халал да си им на ДПС! Какъв идиот е и тоя дето те нарече "феномен"!
  • 16
    2
    Мръсен, долен
    Боклук....Малко те биха руснаците в Дубай.... https://fakti.bg/bulgaria/572852-specnaz-prebili-peevski-v-dubai-karpat-go-v-shveicaria
  • 15
    1
    Петър
    Ужас.За Бога братя да бягаме.ужас
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари