Пеевски: Денков не може сам да се защити, батковците от ПП го пазят

0
Николай Денков си отива след три месеца, отсече депутатът от ДПС
Николай Денков си отива след три месеца, отсече депутатът от ДПС Снимка: ДПС

Николай Денков си отива след три месеца, отсече депутатът от ДПС

Оценката за всеки политик и за партиите я дават хората. На миналите избори хората дадоха ясна оценка, че ДПС е втора партия в държавата. Това каза пред журналисти в парламента председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски, който коментира позицията на „Продължаваме промяната“ (ПП).

Депутатът отбеляза, че на обединението ПП и другите партии, които влизат, дадоха четвърто място. Тъй че оценката я дадоха хората. Оттам нататък мен ме интересува само тяхната оценка, на тези хора не ме интересува, коментира Пеевски, предаде БТА.

Според депутата премиерът Николай Денков не може сам да се защити. „Той има нужда от батковците“, коментира Пеевски. На въпрос дали ще го свалят от премиерския пост, Пеевски посочи, че "той си отива след три месеца".

"Денков виждаме, че батковците му го пазят. Тези батковци, от ПП, които са Кирил Петков, Асен Василев", каза още Пеевски и добави: "просто достойно нека да заемат премиерското място тогава те". Делян Пеевски попита защо "са го пратили това момченце да си играе в този кабинет". Според депутата той не знае как да управлява.

Свалянето на Денков зависи само от ГЕРБ, те са коалиция, ние подкрепяме политики, каза още Делян Пеевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Gaffff
    Как може,дори само заради възраста и ранга на Денков,този гнусен жокер да говори по този начин?! Кой откачалник е зад гърба му и как още го търпят,да си оплюва гушата????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари