Делян Добрев: Някой иска да вземе милиардите на „Булгаргаз”

0
Според депутатът от ГЕРБ правят се опити да се нарушат интересите на компанията
Според депутатът от ГЕРБ правят се опити да се нарушат интересите на компанията Видео: NOVA

Според него се правят опити да се нарушат интересите на компанията

Някой иска да вземе милиардите оборот на „Булгаргаз” месец, след като беше сформирано правителство. Такова мнение изрази депутатът от ГЕРБ Делян Добрев в студиото на „Здравей, България” във връзка с изтеклия договор за азерски газ.

Според нас се правят опити да се навреди на интересите на „Булгаргаз” - на държавното дружество. Защото в този сектор има много големи частни интереси. „Булгаргаз” е с най-голям дял в българския пазар на газ”, посочи той.

По думите на Добрев всеки ден в страната се случват кризи и вместо да има решения, се виждат „нескопосани обяснения” какво се случва.

Моята хипотеза е, че новото правителство - премиер, вицепремиер, министър на енергетиката вероятно са извикали изпълнителния директор на „Булгаргаз” и са поискали договора. Те са управляващи - имат право. Осем години този договор не изтече - виждате, само седмици, след като беше сформирано правителство - договорът се появи в медиите”, коментира още депутатът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари