Делян Добрев: Цъфнахме и вързахме от „промяната“!

1
България е в топ три по спад на индустриалното производство на годишна база, заяви депутатът от ГЕРБ
България е в топ три по спад на индустриалното производство на годишна база, заяви депутатът от ГЕРБ Снимка: БТА

България е в топ три по спад на индустриалното производство на годишна база, заяви депутатът от ГЕРБ

Цъфнахме и вързахме от „промяната“! България е в топ три по спад на индустриалното производство на годишна база. Това заяви депутатът от ГЕРБ и председател на Комисията по енергетика в НС Делян Добрев, предаде БГНЕС.

Поводът за коментара на Добрев е официалната статистика за промишленото производство, която беше разпространена от статистическата служба на ЕС Евростат.

От данните става ясно, че България е в топ три на държавите, регистрирали най-голям индустриален спад на годишна база. Със срив от 7,6% страната ни държи непрестижния бронзов медал в тази антикласация.

Пред нас са само Ирландия (-34,1 %) и Естония (-8,6 %). На обратния полюс са Словения и Гърция, където е регистриран ръст съответно от 12,2 % и 10,5 %.

Като цяло през януари 2024 г. в сравнение с януари 2023 г. промишленото производство намалява с 6,7% в еврозоната и с 5,7% в ЕС, сочат данните на Евростат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    10
    обективен
    Като шеф на енергийната комисия Делян Добрев законодателства чрез флагрантни нарушения, приема Районният съд в Козлодуй.
  • -1
    9
    От Русева до трол Номер 8 на...
    На мен никой не ми плаща, неуважаеми троле! Аз пиша само доказуеми факти, независимо дали на такива шизофрени и олигофрени като теб ти харесва! В момента България затъва от ден на ден все повече, заради 23-те % заслепени гербаджии, които са я на държавна хранилка, я са пипнали някоя далаверка отнякъде. Те водят цялата ни държава на дъното и съсипват всичко изградено и постигнато! Но един ден и този ден е близо- всички вие, вкл. и такива като теб, които се смятат за безнаказани и неоткриваеми, ще бъдете идентифицирани и съдени за обиди, клевети и насаждане на определени настроения в обществото! Добре го запомни!
  • 1
    8
    До РуZZева
    И сега като написа тези откровени лъжи и тъпа руZZшлямска пропаганда по-леко лити стана или си заслужи някоя ръждива копейка от Мутрофанката? Бахти тъпите и жалки тролове сте! Да ви смее човек, но най-вече да ви съжалява за кухите тикви пълни с фалшива пропаганда против БЪЛГАРИЯ!!!
  • 7
    7
    jakj
    Не е необходимо да се чете дори един ред от статията, заглавието е достатъчно. Заглавието е достатъчно да се прочете, защото е изречено от коалиционен представител. Това е болестно състояние, нарича се "шизофренизъм". Лекува се, но не е записано в никой закон, че такива нямат право да са народни представители и затова ежедневно бълват глупости. Пример: В едно християнско семейство - между мъж и жена, щом единият от тях ежедневно бълва доза глупости както с делян добреф, тогава такава семейна двойка не иска да са заедно и започват процедура по развод. А в политиката - не искат развод и пак стигаме до здравословното състояние - всеки ден се говорят негативи срещу другия коалиционен представител, но се прави "на тъмно" договорка за продължаване на коалицията... В България политиците мразят народа си, наистина мразят народа си.
  • 8
    6
    Анчо
    Наглост вече може да се измерва в "добревчета"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари