Дейли Мейл: Варна е хубава като Ница, но с три пъти по-ниски цени

0
При все това британското издание не пропуска да отбележи наличието на бездомни хора по улиците
При все това британското издание не пропуска да отбележи наличието на бездомни хора по улиците

Британското издание Daily Mail публикува на страниците си статия, посветена на първия полет на авиокомпанията „Изиджет“ до българския град Варна.

Изданието пише, че градът е бил дестинация за германски и полски туристи от десетилетия, но Варна иска да отвори себе си и за британски посетители, предава Агенция "Фокус". 

В свят, в който всеки град се определя като „Северна Венеция“ или „Южен Париж“, Варна може да се назове „Нова Ривиера“. Съгласно туристическата брошура на града, цитирана от британския вестник, в града "е слънчево като в Ница, плажовете са също толкова хубави, но във Варна цените са на 1/3“ от тези във френския град.

Вестникът пише още, че има два града Варна. Единият представлява място с приятни клубове, добри хора и тонове история, докато другият град са местата, отдалечени на няколко километра от жилищните квартали, пише вестника, уточнявайки, че става въпрос за варненските плажове и най-вече Златни пясъци.

При все това британското издание не пропуска да отбележи наличието на бездомни хора по улиците на българската "морска столица".

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари