Дефекти по ремонта на кейовата стена в Русе

6
Община Русе върна изпълнителя на кейовата стена след констатирани дефекти по ремонта
Община Русе върна изпълнителя на кейовата стена след констатирани дефекти по ремонта

Община Русе върна изпълнителя на кейовата стена след констатирани дефекти по ремонта

При извършена проверка на обект: „Рехабилитация на кейовите стени на пътнически терминал Русе – Център и подобряване на навигационните условия на 3 корабни места“, е констатирано нарушаване на обратния насип от ломен камък, както и бронировката на откосите.

На основание възникналите дефекти в гаранционния период по Договор №ЗОП-86/29.09.2017 г. между Община Русе и „ВТ Инженеринг“ ООД, изпълнителят е надлежно уведомен, че следва да извърши необходимите дейности по отстраняване на установените недостатъци.

Очаква се работата да приключи до 22 юни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    4
    daskal
    Ако не знаете, това е... пристанище. Така било по документи. Не е нужно да си някакъв експерт, за да осъзнаеш, че е безумие. Няма да повтарям и баналния факт за липсата на дървета и зеленина. Вместо тях имаме напечени от слънцето железобетонни площадки. С дълбока носталгия си спомням прекрасният стар кей с големите камъни. Те такъв днес не могат и да направят. Можеха с много по-малко пари да го ремонтират и укрепят, но вършат това, на което са способни - осират старините и крадат! При това - некадърно!
  • -5
    3
    Павел
    На мен ми харесва.то така се прави.
  • 18
    2
    Stoian
    Кьде е бившето кметове,Пламен и главния архитект,Бучуковска кобилата,повикайте ги,празноглави глави!!
  • 29
    1
    мазач
    Идва гаранционно замазване с хоросан
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари