Дъщерята на Фатик: Поради загубата съм развила висш фанатизъм спрямо баща ми

6
Той далеч не е бил най-добрият баща, призна Александра Тюркмен
Той далеч не е бил най-добрият баща, призна Александра Тюркмен Видео: NOVA

"Той далеч не е бил най-добрият баща", призна Александра Тюркмен

Александра Тюркмен - дъщерята на митичния бизнесмен Филип Найденов - Фатик. Тя е дизайнер на дрехи. Живее между Ню Йорк и София и за първи път ще я видите такава каквато никога не сте предполагали - уязвима, пораснала и готова да разкаже историята си със собствените си думи.

"Пандемията беше началото да се върна в България. Любовта беше истинската причина да остана. Тя беше от тези изпепеляващи и бурни любови. Беше сложна. Отскоро обаче не сме заедно с човека X", сподели тя, предава NOVA.

"В моите очи той все още е тати. Той е най-добрият баща, което е далеч от истината. Защото той не беше от бащите, с които учите азбуката или те разхожда в парка. Такова нещо не е имало. Поради загубата съм развила висш фанатизъм спрямо неговата личност”, посочи тя.

По думите на Александра никога не ѝ се е налагало да ходи с охрана, дори когато баща ѝ е бил жив

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари