Дърво падна върху автомобил на улица „Антим I“

0
Инцидентът е станал до портала на бившата кожена фабрика в Русе
Инцидентът е станал до портала на бившата кожена фабрика в Русе Снимка: Dunavmost / Архив

Инцидентът е станал до портала на бившата кожена фабрика в Русе

Вчера сутринта в 7:32 часа дежурен инспектор от дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” - Русе е посетил сигнал за паднало дърво на улица „Антим I“ в Русе, до портала на бившата кожена фабрика.

На място е установен паднал голям клон от дърво върху навес и частично върху паркиран лек автомобил. Нанесени са щети по навеса и по колата. Сигналът е предаден на дежурен в община.

В 18:12 ч. е подаден сигнал за опасно дърво, намиращо се на адрес на ул. „Ангел Кънчев“, пред блок „Александър Попов“. Извършена е проверка на място. Мястото е посещавано преди около месец от екип на РДПБЗН – Русе, тогава, както и сега, сигналът е предаден към дежурен в Общината.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Къде са
    Къде са паркстрой? Хора ли трябва да загинат, че да изреждат клоните или и тогава няма да се помръднат? Какъв е този хаос, който цари там? Директор има ли и ако има за какво е там? Днес кола, а утре...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари