Да свалим ли приложението на онлайн букмейкъра Winbet?

0
Разработчиците на мобилната версия са запазили всички приятни ефекти на игри като ротативките, които са достъпни и на цял екран
Разработчиците на мобилната версия са запазили всички приятни ефекти на игри като ротативките, които са достъпни и на цял екран

Уинбет вече пусна в употреба своето мобилно приложение Winbet app за Android

Дълго време подобна апликация отсъстваше от портфолиото на оператора, но в крайна сметка тя вече е налична за изтегляне от потребителите и вие може да се забавлявате с игрите на Winbet от всички устройства, които работят с операционна система Android, и директно през браузъра на своето устройство. В това число влизат телефони и таблети, а в последно време и някои телевизори. Тези, които решат да използват мобилната версия на онлайн букмейкъра Winbet ще изпитат истинско удоволствие от играта, тъй като детайлите по визията и функционалността са изпипани, а изображенията са добре центрирани и оразмерени. Използването на мобилния сайт на букмейкъра през Андроид устройства е налично единствено през мобилния ви браузър. Нищо от пълната версия обаче няма да ви липсва.

Как да изтеглим и инсталираме Уинбет Андроид приложение?

Свалянето и инсталацията на мобилното приложение на Уинбет за Андроид изисква изтеглянето на специален .apk файл, актуална версия за 2022 – v.1.0.0. Вие може да го откриете в сайта на компанията, като за целта трябва да следвате няколко стъпки.

Отворете Winbet мобиле със своето устройство и отидете на менюто в сайта, където ще откриете опцията за мобилно приложение за Android телефони. Изберете бутона за изтегляне на Winbet Android app, след което изчакайте свалянето на .apk файла.

Кликнете върху изтеглената апликация, за да я инсталирате, като преди това настроите някои опции в телефона си. Изберете меню „Защита“, след което „Неизвестни източници“ и разрешете инсталирането на приложения извън Google Play.

Как да изтеглим и инсталираме WIinbet App за iOS

Winbet предлага отделна апликация за собствениците на устройства с iOS, като ползвателите на iPhone и други устройства с ОС iOS трябва да следват няколко стъпки, за да се сдобият с приложението:

Първо е необходимо да отворите App Store на своя iOS и в търсачката да потърсите Winbet. Ще видите новото мобилно приложение на Уинбет за iOS - версия 1.0 и след като го изберете, кликнете на опцията за изтегляне на Winbet mobile app. Само след малко вие вече ще имате възможността да стартирате апликацията.

Имайте предвид, че достъп до всички услуги на мобилната версия се осъществява единствено след регистрация, но ако вече имате такава в сайта, няма нужда да си създавате нов акаунт през мобилната версия.

Букмейкърът е помислил и за своите клиенти, които притежават устройства с iOS. Winbet Мобилна версия за iOS е достъпна и за тях, а адаптираната платформа е също толкова функционална и изпипана и за потребителите на iPhone/iPad. Независимо дали използвате вградения браузър на устройството си или някакъв друг софтуер, забавленията на Winbet app ще се зареждат бързо и лесно.

Разработчиците на мобилната версия са запазили всички приятни ефекти на игри като ротативките, които са достъпни и на цял екран. За да бъде преживяването ви по-приятно, системата сама ви напомня да завъртите апарата си хоризонтално, а при спортните залози фишът ви се разпъва на цял екран, така че спокойно да може да направите прогнозите си.

Как да залагате през Winbet Mobille?

Извършването на залози през мобилната версия на Уинбет се извършва удобно и лесно за потребителите. За целта отворете спортната секция на сайта и последвайте посочените стъпки.

Изберете събитието или събитията, на които искате да направите залог и кликнете върху коефициента на съответния пазар, за да го добавите в електронния талон. В долната част на екрана си ще видите фиша за залози, в който може да изберете вида залог и да впишете сума. Когато сте готови, изберете бутон „Постави залог“.

Системата ще изчисли и потенциалната ви печалба, която ще видите на талона си. Ако изберете да играете в казиното, залозите се правят по идентичен начин като при пълната версия на сайта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари