Да си момиче, което преследва парите е невероятно!

0
Ако наистина смятате, че момичетата, които преследват мъжете с пари са нещо лошо и имате нещо против тях, това си е ваш проблем
Ако наистина смятате, че момичетата, които преследват мъжете с пари са нещо лошо и имате нещо против тях, това си е ваш проблем

Изповедта на едно младо момиче, което парадираше със своите богати приятели, и на което зададохме няколко въпроса за начина й на мислене.

Ако наистина смятате, че момичетата, които преследват мъжете с пари са нещо лошо и имате нещо против тях, това си е ваш проблем.

Имах късмет, че първият ми сериозен приятел е възрастен мъж. Изглеждаше добре, беше истински джентълмен, обичаше ме по свой начин, показваше ми колко означавам за него, осигури ми финансова сигурност и лукс, помагаше дори и на моето семейство. Всичко, което той искаше е моята подкрепа и разбиране.

Тогава бях само на 16 години и бързо разбрах как функционират нещата.

Не искам живота на моите връстници, които работят усилено и мечтаят да имат някъде една тясна панелка, в която да живеят. Аз реших да се възползвам от своята красота. Не, не съм от този тип, който иска да върви само с по-възрастни мъже, може и с по-млади, стига да имат дълбок джоб.

Трудна е да бъдеш добра любовница и хубаво момиче едновременно. Затова също се изискват усилия. Но аз смятам да ги давам. Защото си струва.

Източник: Scena.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари