Д-р Веселка Христамаян оказа първа помощ на пострадалите на АМ „Тракия“

2
Автомобилите бяха смлени, имаше тежко пострадали хора, разказа специалистът
Автомобилите бяха смлени, имаше тежко пострадали хора, разказа специалистът Видео: bTV

Автомобилите бяха смлени, имаше тежко пострадали хора, разказа специалистът

Шестима души пострадаха при верижна катастрофа на АМ „Тракия“. Инцидентът е от вчера, двама са с опасност за живота. Помощ на ранените оказва д-р Веселка Христамаян, която случайно е на мястото на инцидента.

Тя разказа пред bTV, че щом разбира, че има катастрофа на пътя, отбива в страни и тръгва, за да помогне.

Разбрах, че е тежка катастрофата и че хората търсят помощ включих се в ситуацията. Видях два смлени автомобила. Наложи се една от жените да бъде вадена след намеса на пожарна, която реже ламарините на колата. Тя беше затисната и сериозно пострадала“ , разказва д-р Христамаян.

Тя обясни че е имало и хора с придружаваши заболявания, които също са били в тежко положение при оказването на първа помощ.

Единият водач, който беше също с тежка гръдна травма и на крака, в другата кола пациентите бяха в малко по-тежко състояние, защото имаха неприятни придружаващи заболявания, които утежняват риска от развитието след това на късно усложнение не само от механичното въздействие“, обясни специалистът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари