Чудотворна лимонена маска за лице

0
Тази маска не просто ще почисти черните ви точки, но и ще ви помогне да намалите пигментните петна
Тази маска не просто ще почисти черните ви точки, но и ще ви помогне да намалите пигментните петна

Тази бърза и ефективна домашна маска за лице ще се превърне в най-добрия ви приятел, който ще ви помогне да отстраните досадните черни точки.

Просто вземете половин лимон от хладилника и сложете върху него няколко капки мед. След това просто потрийте с лимона лицето си. Наблегнете на областите с черни точки, на които най-често се появяват – на носа, брадичката.

Оставете лимонено-медената смес върху кожата си за 5 минути, а след това изплакнете със студена вода, която ще свие порите, пише Актуално.

Тази маска не просто ще почисти черните ви точки, но и ще ви помогне да намалите пигментните петна. Порите ви ще са видимо по-малки и скоро ще забележите промяната в тонуса на кожата на лицето си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук