Челси ще продължи победната си серия и срещу Евертън, според букмейкър Ефбет

0
Челси се справи отлично с надвисналото напрежение в последните седмици и записа две поредни победи в Премиър Лий
Челси се справи отлично с надвисналото напрежение в последните седмици и записа две поредни победи в Премиър Лий

Челси срещу Евертън е един от най-вълнуващите сблъсъци, които ни очакват в поредния кръг на Премиър Лийг в събота, 18-ти март, от 19.30 ч. „Сините“ се намират в подем и все още разполагат с шансове за топ 4, докато „карамелите“ се борят за своето оцеляване.

Ефбет – отличен избор за залози на мачовете от Премиър Лийг

В букмейкър Ефбет ще намерите поредните атрактивни ставки за новия кръг от Премиър Лийг. Сайтът определя Челси като категоричен фаворит за победата с коефициент @1.49. Успех за Евертън пък се котира със @7.80. Подробности и информация за водещия български букмейкър ще откриете в ревюто на Ефбет.

Челси се справи отлично с надвисналото напрежение в последните седмици и записа две поредни победи в Премиър Лийг. Освен това, лондончани се класираха за четвъртфиналите на Шампионска лига, след като отстраниха Борусия Дортмунд. Това се случи, въпреки изоставането на „сините“ от първия мач (1:0). Отборът на Греъм Потър надделя с 2:0 на „Стамфорд Бридж“ и по този начин стана част от най-добрите 8 отбора на „Стария континент“ за сезона.

Как да заложите в Ефбет?

Желаещите да поставят залог на предстоящия мач между Челси и Евертън, могат да го направят в Efbet, след като изпълнят всички стъпки по своята Ефбет регистрация в платформата. Букмейкърът за пореден път предлага едни от най-високите коефициенти както за предстоящия двубой от Премиър Лийг между „сините“ и „карамелите“, така и за останалите срещи от Англия и топ европейските първенства.

Може също така да се насладите на високите коефициенти от Efbet за поредното Ел Класико между Барселона и Реал Мадрид

Десетото място на Челси във временното класиране на Премиър Лийг изглежда разочароващо, но въпреки това благодарение на последните добри изяви на лондончани в лигата, тимът разполага с шансове за завършване в топ 4. Ако това се случи, Челси ще спаси незадоволителния си до момента сезон и ще участва в следващото издание на Шампионска лига. В момента разликата между „сините“ и четвъртият Тотнъм е 11 точки, но Челси разполага с мач в резерв спрямо „шпорите“.

Предстоящият мач на „Стамфорд Бридж“ е от ключово значение и за Евертън. Отборът на Шон Дайш се бори за своето оцеляване в най-силната английска дивизия, като в момента е само на точка от зоната на изпадащите. Другата негативна новина за Евертън е фактът, че „карамелите“ имат мач повече от всички отбори в опасната зона, а там са Борнемут, Лийдс и Саутхямптън.

Евертън спечели четири точки от последните два кръга в Премиър Лийг. На 5-ти март „карамелите“ завършиха наравно 2:2 във визитата си на Нотингам Форест, а седмица по-късно победиха лондонския Брентфорд с 1:0 на „Гудисън Парк“.

Трети пореден мач без загуба за Евертън ще даде още повече увереност в борбата на тима за оцеляване и същевременно ще отдалечи Челси от целта на „сините“ – топ 4 в края на сезона. При всички случаи, на 18-ти март от 19.30 ч. на „Стамфорд Бридж“ в Лондон ни очаква истинско шоу с марката Премиър Лийг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари