Betano оповести кои са фаворитите в европейските клубни турнири

0
В средата на февруари стартират елиминациите в европейските клубни състезания
В средата на февруари стартират елиминациите в европейските клубни състезания

В средата на февруари стартират елиминациите в европейските клубни състезания

Най-популярните отбори на Стария континент се впускат в преследване на победи, за да намерят място в следващия етап. Betano bg излезе със своите предложения за победител във всеки сблъсък, но освен това сподели кои са фаворитите в трите надпревари.

Ще успее ли Гуардиола да спечели Шампионска лига с Ман Сити След като през миналия сезон Манчестър Сити загуби финала от Челси, мнозина изразиха мнение, че това бе последният шанс на Гуардиола. В сайта на Betano обаче забелязваме, че “гражданите” отново попадат в листата с фаворити, но ще трябва да извървят дългия път до финала. На 1/8-финалите тимът от Манчестър има сравнително лесна задача, тъй като гостува на Спортинг Лисабон. Отборът на Пеп Гуардиола заема втората позиция в списъка с очаквани победители. Големият фаворит е Байерн Мюнхен, който почти си реши задачата в местния шампионат и ще се фокусира върху представянето в Шампионска лига. Нагелсман разполага с боеспособен състав, който има нужните качества във всички линии, за да се пребори за трофея.

На следващите позиции се нареждат английските представители Челси и Ливърпул. Реал Мадрид и ПСЖ също попадат в списъка, но кой от тях ще продължи към четвъртфиналите, ще научим в началото на март. Без съмнение сблъсъкът между “белия балет” и парижани попада в епицентъра на събитията и ще бъде наблюдаван изкъсо от футболните фенове.

Кой ще надделее в оспорваната битка в Лига Европа

През настоящата кампания Лига Европа ни обещава интересна пролет, тъй като за елиминациите се класираха именити тимове. Естествено, в полезрението на футболната общественост попада Барселона. Очаква се отборът, воден от Шави, да спечели отличието в турнира, за което се дава коефициент 6.00 в Betano bg. Каталунци ще срещнат сериозна съпротива в лицето на Лион, Севиля и Борусия Дортмунд. Сред претендентите за участие на финала попадат също Аталанта и Уест Хям. Бергамаските обаче трябва да преодолеят допълнителния кръг, където ще срещнат боеспособния Олимпиакос. Разбира се, отбори като Бетис, Наполи, Лайпциг и Байер Леверкузен не бива да се подценяват, така че се очертава здрава битка за трофея. Кой ще го завоюва, ще узнаем на 18 май 2022 г., когато е решаващият двубой на “Рамон Санчес Писхуан” в Севиля.

Кой ще е първият победител в Лигата на Конференциите

В новия турнир на УЕФА личат имената на няколко популярни клуба. С интерес ще наблюдаваме изявите на Рома, Лестър, Олимпик Марсилия и ПСВ, които са сочени за фаворити в надпреварата. “Филипсите” обаче трябва да преодолеят Макаби Тел Авив на баража, докато “лисиците” е нужно да победят датския Рандерс.

Финалът в първото издание на Лигата на Конференциите на УЕФА ще се проведе на 25 май в Тирана. Ако съдим по коефициентите на Betano bg, Рома срещу Лестър е най-логичният сблъсък, в случай че двата тима не се срещнат по-рано.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари