Челна катастрофа в квартал "Дружба"

2
Челен удар на завой изпрати трима души в болница
Челен удар на завой изпрати трима души в болница

Инцидентът е станал малко след 8:30 часа тази сутрин

Катастрофа край бившия дом „Майка и дете“ в квартал “Дружба 3“ в Русе изпрати трима души в болница. 

Джип „Фолксваген Туарег“ се е движил по улицата с предимство, изкачвайки се по баира нагоре. 30-годишният водач е предприел ляв завой към малка уличка, по която се е спускал лек автомобил „Форд Мондео“, за да направи десен завой и да се включи в главния път. Двете коли обаче са се ударили челно, като са се отворили и въздушните възглавници, предаде Русе Медиа.

Според възрастния водач на форда другият шофьор се е движил с висока скорост и е сякъл завоя, при което е навлязъл в лентата за насрещно движение. Така фордът при завиване на дясно се е ударил в него. Дали обаче водачът на форда наистина се е огледал при излизането от малката уличка, където има знак Б1, ще изясни полицията.

На мястото на инцидента са били изпратени две линейки, тъй като младият шофьор се е оплакал от болки във врата, а пътуващите двама души във форда са били с болки в гърдите. Тримата пострадали са откарани в болница.

До изясняване на състоянието им произшествието се пази от полицейски екип и движението в района е затруднено.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Любчо
    Повече от очевидно е, че вина има 'жипа. Той не е в неговата си лента. На практика, двата автомобила се движат в различни ленти и не е било нужно никой никого да изчаква, ако джипа си се е движел съобразно правилата, в дясна лента, накъдето и ще да завива. Завива си наляво без никакви проблеми. Фордът надясно. Фордът от дясна, в дясна лента. Джипът също.
  • 4
    7
    Имам човек
    Какво се случва в нашата държавица,защо всичко трябва да минава под масата?!?! "Имам човек и тук,имам човек и там" Има инцидент,има органи които трябва компетентно да се отнесат към обстоятелствата,ноооо какво се получава... Кат - Русе си пишат каквото им е подшушнато(защо служител на реда получава около 6 обаждания какво да прави??? Защо имат право да говорят по личните си телефони за инцидент ,а не по служебен който трябва се записван??? Защо обвинява човека с Форда за нещо което очебийно не е така,защо се пишат измислици в акт-а?!?! При десен завой от страна на Форда и преминаване на знака Б1 ,участника навлиза в лентата си за движение посока "Дом майка и дете" след което в неговата лента навлиза джип Тоурег с висока скорост ,без спирачен път блъскайки челно вече изнеслия се Форд в негово дясно платно,видимо от снимковия материал Форда е поместен от силния удар и му е изнесена задната част към средата на платното...
  • 2
    6
     кат-аджия
    Те 'НЕ'компетентните органи писали, че не е спазен знака Б1, нищо, че инцидента е на 20м. след него. ...ама така им било по лесно, предполагам, те не обичат да си гледат работата, карат го само на "... дай само за кафе и баничка и бЕгай".
  • 5
    5
    Селяния до шия ...
    Е па, тия селчовци като кочове на поляната са се сблъскали. 30-годишното лайно, щото е с Тоарега и къв го дъвчи у насрещната лента? Нека да го боли врата глупака - нищо му няма на тъпата тиква, пък дано и в главата да му налее некой мозък - бил с предимство, ама карал у лево в насрещното и кат Фитипалди!? Така ли се сече завоя - косо и директно? Ако си бе в неговата дясна пътна част от платното нямаше да го боли врата. А сега - и ще го отнесе акта. Чичака с фордакиса има знак преди завоя малко по-нагоре по пътя - верно, че излиза на път с предимство, обаче си е вдясно точно в неговата пътна лента. Вижда се идеално в репортажа, че реално удара е след знак Б1, когато той вече е излязал на пътя с предимството, така че ще го уловят за дъртия му ... .
  • 13
    4
    до 1-вия трол
    И това какво общо има като тематика с новината?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари