Катастрофа заради неработещи светофари между кварталите "Дружба" и "Чародейка"

3
Дъждът и мократа пътна настилка са предпоставка за произшествия на пътя, но неработещите светофари увеличават шансовете за инцидент
Дъждът и мократа пътна настилка са предпоставка за произшествия на пътя, но неработещите светофари увеличават шансовете за инцидент Снимка: Facebook

Дъждът и мократа пътна настилка са предпоставка за произшествия на пътя, но неработещите светофари увеличават шансовете за инцидент

Именно повреда в светофарната уредба на кръстовището на булевард "Васил Левски" и булевард "Христо Ботев" причини лека катастрофа. Русенец сигнализира за нея във Фейсбук към 14:15 часа днес. Коментиращите казват, че на място трябва да се изпрати регулировчик, но опасенията на хората са, че младите шофьори не са виждали наживо регулировчик и няма да могат да се оправят с командите му.

Друг споделя мнение, че на мястото трябва да бъде изградено кръгово, а шофьорите карат по булевард "Христо Ботев" с твърде висока скорост: "То се очакваше. Движещите се по Хр. Ботев карат като изоглавени. Хубаво са с предимство, но все пак не са извън града."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    5
    Друг
    А каде бяха кат ,скрити с камерите някаде, за да напълнят малко хазната за следващи избори!!!
  • 11
    4
    Луди, луди жаби ...
    Катастрофата е заради смотаните заспалщини в града, които сядат зад волана и не знаят къде се намират дори - тотални малоумни тъпунгери. Когато не работи светофара, да не би да няма пътни знаци и маркировка на пътя? По-добре е, че няма регулировчик, щото те и него ще отнесат от кръстовището ...
  • 13
    3
    до 88
    Знаци има, но когато пътят с предимство е много натоварен останалите участници не могат да се включат и се получават големи тапи. Именно тогава регулировчика поема контрол над движението, като регулярно дава предимство на всеки за да може да премине през натовареното кръстовище. Друг е въпросът, че 99% от шофьорите не знаят указанията на регулировчика. Не е зле всеки да си опресни знанията и когато попадне в такава ситуация да знае как да процедира.
  • 19
    2
    Задобряваме в Русито
    Интересно как и на кръстовището на "Ялта" и "Липник" при "Кауфланд" около 14 ч светофарната уредба също "се повреди" и настана меко казано анархия.
  • 22
    1
    88
    Има знаци, какъв регулировчик?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари