Част от Дунав мост се откъсна и обърна ТИР

5
Движението в района е спряно
Движението в района е спряно Видео: NOVA

Движението в района е спряно

Метална част от Дунав мост при Русе се откъсна и обърна ТИР, предава NOVA. Заради инцидента е преустановено движението по съоръжението и в двете посоки. Трафикът се регулира от полицията.

Металната част от пътя най-вероятно е пробила резервоара на камиона и това е предизвикало разлив на гориво. Образували са се колони от автомобили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    СвръхАз
    През Силистра
  • 0
    8
    kuku
    http://www.ferry.bg/
  • 3
    7
    Помощ
    Дайте идеи как да стигна до летището в Букурещ - имам билети и резервации
  • 19
    6
    Наблюдател
    България не помни друго такова фрапантно безхаберие, некадърие, управленска и институционална немощ в съвременната си история. Очевидно от така наречените ни "компетентни" органи един гол орган не става! Хвани единия - удари го в другия. Билюк неможачи, начело с ония шарлатани, които яхнаха държавата ни в НЕкоалиция с мафията. И да, прав беше Бай Тошо (Тодор Живков) когато казваше: Това, което сме (ви) построили дори не можете да го боядисате!
  • 15
    5
    БАЙ ТОШО
    НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОТ ППДБ, ПОРАДИ ЛИПСА НА КОНТРОЛ НА МОСТОВОТО СЪОРЪЖЕНИЕ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари