Ограничиха движението по пътя Русе - Разград в района на Дунав мост

0
Метална част от Дунав мост при Русе се откъсна и обърна ТИР
Метална част от Дунав мост при Русе се откъсна и обърна ТИР

Метална част от Дунав мост при Русе се откъсна и обърна ТИР

Временно e ограничено движението в двете посоки по път I-2 Русе - Разград в района на Дунав мост поради аварирал тежкотоварен автомобил, съобщават от АПИ.

Припомняме, че метална част от Дунав мост при Русе се откъсна и обърна ТИР.

Заради инцидента е преустановено движението по съоръжението и в двете посоки. Трафикът се регулира от полицията.

Металната част от пътя най-вероятно е пробила резервоара на камиона и това е предизвикало разлив на гориво. Образували са се колони от автомобили.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    робин худ
    Я проверете лоя е гербераската фирма направила ремонта ,а той беше по същото време когато и румънците ремонтираха тяхната страна Напише имато и собсвениците на фирмите ремонтирали моста НАПИШЕ ГИ С ГОЛЕМИ БУКВИ ИМЕНАТА НА ТИЯ КРАДЦИ КОЯ ОТ ФИРМИЧКИТЕ НА ТИКВУН Е КРАЛА И ПЪЛНИЛА ЧЕКМЕДЖЕТАТА МУ
  • 5
    5
    Абееее......
    Дето Разград, там и Силистра. Нали някакъв път е затворен и трябва да се напише нещо. Дилянче, ако беше мъж, имаше какво да ти кажа, но сега си мълча. хайде отвори Google Maps и виж как стоят нещата.
  • 3
    4
    Аз
    Най добре ще бъде ако ограничат простотиите които некадърните ви драскачи пишат!!!То бива некадърност, но това е вече прекалено!!!
  • 2
    3
    БАЙ ТОШО
    ПП$ДБ НАЗНАЧИХА ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И ЗАМЕСТНИКЪТ МУ - НЕЗАБАВНИ ОСТАВКИ - ПОРАДИ ЛИПСА НА КОНТРОЛ НА МОСТОВОТО СЪОРЪЖЕНИЕ!
  • 8
    2
    88 до 1
    Тя, Диляна толкова може! Пише, без да мисли.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари