Бял паун почина заради пакет зрънчо в зоопарк

1
Ветеринарните лекари не са успели да спасят екзотичната птица
Ветеринарните лекари не са успели да спасят екзотичната птица

Ветеринарните лекари не са успели да спасят екзотичната птица

Безотговорно отношение към обитателите на зоологическата градина в Стара Загора взе първата си жертва дни след като паркът отвори врати за посетители, предаде БНТ

Ветеринарните лекари не са успели да спасят бял паун, в чиято клетка някой е изсипал пакет със зрънчо, съобщи зам.-кметът Милена Желева.

Не хранете и не дразнете животните в зоопарка“, апелира тя.

По пет хиляди души преминават през почивен ден през касата на Старозагорския зоопарк след ремонта, показва статистиката на Общината. Огромният интерес е сериозно предизвикателство както за служителите, които работят там, така и за животните, които преживяват огромен стрес от множеството гости, сподели още зам.-кметът Милена Желава.

Отвикнали на голямо човешко присъствие в годините на ремонта, сега обитателите на зоологическата градина често се крият, а това разочарова дошлите да ги видят посетители, каза тя и помоли хората за търпение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари