Буяр Османи е на посещение у нас

0
Министърът на външните работи на Република Северна Македония ще се срещне с българския си колега
Министърът на външните работи на Република Северна Македония ще се срещне с българския си колега

Министърът на външните работи на Република Северна Македония ще се срещне с българския си колега

В рамките на днешния ден ще се състои работно посещение на министъра на външните работи на Република Северна Македония Буяр Османи в България. Визитата ще се проведе непосредствено след участието му в официалната среща на министрите на външните работи на държавите от Централноевропейската инициатива, на която страната ни е председател през настоящата година.

От 09:15 часа в МВнР министър Николай Милков ще разговаря на четири очи със своя колега от Северна Македония, след което ще се проведат пленарни разговори между двете делегации. В 10:30 часа двамата министри на външните работи ще дадат съвместни изявления за медиите, информира БГНЕС.

Сред темите във фокуса на разговорите се предвижда да бъдат практическото реализиране на постигнатите договорености между двете съседни страни, инфраструктурното свързване, секторното сътрудничество и европейската интеграция на Република Северна Македония. В рамките на работното си посещение в страната министър Буяр Османи ще проведе среща и с министър-председателя Гълъб Донев. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари