БСП отново внася в зала точката за имунитета на Бойко Борисов

0
Преди дни лидерът на ГЕРБ обяви в кулоарите, че е готов сам да се откаже от защитата си
Преди дни лидерът на ГЕРБ обяви в кулоарите, че е готов сам да се откаже от защитата си Снимка: БГНЕС

Преди дни лидерът на ГЕРБ обяви в кулоарите, че е готов сам да се откаже от защитата си

Очаква се днес от БСП отново да внесат в зала точката за имунитета на Бойко Борисов. Причината - до вчера в деловодството на Народното събрание не е постъпило писмено искане за освобождаване от депутатски имунитет от страна на лидера на ГЕРБ, информира Нова телевизия.

Преди дни той обяви в кулоарите, че е готов сам да се откаже от защитата си. От левицата се заканиха, че ако и тази сутрин в началото на пленарния ден председателят на парламента не прочете такава декларация, ще вкарат точката в дневния ред.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Бай Чеп
    През оная му работа на Гранде Толупе дон Мафиозо де Имунитети! Гласува с две ръце каквото му кажат от посолството, Киро и Мравояда го перат, Кокорчо суши, Гнома простира, Лена глади! Ееех животеее!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари