Брук Шийлдс разкри, че е била жертва на сексуално насилие

0
Бившият топмодел и настояща филмова звезда запазва името на насилника в тайна
Бившият топмодел и настояща филмова звезда запазва името на насилника в тайна Снимка: Getty images

Бившият топмодел и настояща филмова звезда запазва името на насилника в тайна

Документалният филм "Хубавицата: Брук Шийлдс" ("Pretty Baby: Brooke Shields") разкри, че актрисата е била жертва на сексуално насилие в ранните години на кариерата си, предаде Франс прес и БТА.

Премиерната прожекция на филма беше в петък на кинофестивала в Сънданс, САЩ.

Бившият топмодел и настояща филмова звезда запазва името на насилника в тайна. Във филма Брук Шийлдс разказва, че е била потърсена от въпросния мъж, когото е познавала преди това, малко след завършването на университета. Актрисата смятала, че става въпрос за среща във връзка с кастинг.

Мъжът завел младата актриса в хотела си под претекст, че иска да ѝ извика такси от стаята си. Брук Шийлдс е била изнасилена в банята на хотелската стая.

Досега актрисата не е разкривала случилото се публично.

Първата част от биографичния филм, посветен на Брук Шийлдс, показва сексуализирането на образа ѝ в една съвсем млада възраст. В "Хубавицата" тя е едва 11-годишна и играе ролята на дете, което проституира.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    хахаха
    Било и е яко, затова държи инкяр.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари