Британски рибар улови най-голямата златна рибка

3
Борбата с 30-килограмовия екземпляр е продължила повече от 22 минути
Борбата с 30-килограмовия екземпляр е продължила повече от 22 минути Снимка: стоп кадър / bTV

Борбата с 30-килограмовия екземпляр е продължила повече от 22 минути

Уловиха най-голямата златна рибка. Британският рибар Анди Хакет улавя 30-килограмовата риба във Франция. Борбата е продължила повече от 22 минути.

Златната рибка носи името Морков. Била е хващана няколко пъти преди това, а рибарите споделят, че лесно се е изплъзвала. Едва наскоро рибата е станала над 30 килограма, предаде bTV.

„Бях сигурен, че рибата е наоколо, но никога не съм вярвал, че мога да я уловя. Имах късмет“, споделя той. Рибата хибриден вид на шаран и е описвана от британските вестници като една от най-големите златни рибки в света.

След като рибите бъдат върнати обратно в езерцето, за тях се полагат специални грижи за възстановяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари