Братът на Мадона се прибра след 7 години скитничество

0
Антъни Чиконе живя на улицата и спа под един от мостовете в град Мичиган
Антъни Чиконе живя на улицата и спа под един от мостовете в град Мичиган Снимка: freerepublic.com

Братът на световноизвестната певица Мадона, Антъни Чиконе, който премина през курсове на лечение на алкохолна и наркотична зависимости, се завърна у дома след седем години скитничество, пише в. "Сън", цитиран от БТА.

Шестдесет и една годишният брат на Мадона се завърнал в семейния дом, след като седем години живя на улицата и спа под един от мостовете в град Мичиган.

Антъни Чиконе дълги години страдаше от алкохолизъм. Звездната му сестра неведнъж му предлагаше помощта си, но той винаги й отказваше. 

Антъни беше изгонен от семейното лозе, след като го хванаха да пие направо от бъчвите. Беше известно, че той нощуваше навън в най-големите студове.

"Баща ми щеше да е много щастлив, ако бях умрял от измръзване, довери блудният син в интервю от 2011 година. Ако бях се споминал, семейството ми може би дори нямаше да разбере за кончината ми!"

Сега брат му Кристофър съобщи за завръщането у дома на Антъни. Преди това братът-скитник на Мадона премина през курс на лечение от своите зависимости в специална клиника

Източник: БТА
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари