Диона: Не съм си позволявала наркотик или алкохол зад волана

0
Пред Мон Дьо тя заяви, че сама предложила да ѝ бъде направена кръвна проба
Пред Мон Дьо тя заяви, че сама предложила да ѝ бъде направена кръвна проба Снимка: Facebook

Пред Мон Дьо тя заяви, че сама предложила да ѝ бъде направена кръвна проба

Ексклузивно пред NOVA говори певицата Диона, след като в края на януари беше спряна за проверка от „Пътна полиция”, а тестът ѝ за наркотици отчете кокаин. Пред Мариян Станков - Мон Дьо тя заяви, че е била учудена от резултата. Сама предложила да ѝ бъде направена кръвна проба. Дни по-късно по информация на NOVA пробата на кръвта потвърди наличието на кокаин, а тестът на урината ѝ е отчел и кокаин, и марихуана.

Никога не съм си позволявала да употребявам наркотик, алкохол или нещо друго и да се кача да шофирам. С ръка на сърцето казвам - никога”, коментира певицата.

Аз все още нямам информация за моите кръвни проби. Адвокатите ми - също. Първо достигна до медиите и не знам колко е достоверно. В пробите се отчита наличие на, а не под въздействие на. Може да си употребявал назад във времето и да стои там”, каза още Диона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    зад волана
    добре , а пред волана ? Яко пиене и друсане .....
  • 6
    5
    Какаванин
    Да еба курвалякати да еба и всички ти повярваха
  • 3
    4
    Странник
    Не бе ,точно ! Че не я знам и идея си нямам коя е ,ма 24/7 е пред медийте и я навират !Баси държавата ,тва тряаа да е упанделено и да яде там всио' квот си сака!
  • 6
    3
    До странник
    Тя от еденье на уй се не плаши, оти и да е сиренясал не я бърка стига да не бачка от 8-17ч. Дан мислиш че е успяла без да го дъвчи със сирниту
  • 7
    2
    Здравко
    „Екслузивно пред Nova”, Диона /идея си нямам коя е/... Потрес! Пускам сълза...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари