Игор Новиков: Срещата с Радев е оставила горчив привкус у Зеленски

2
По думите на Новиков българският президент е призовал за прекратяване на войната с цената на териториите и живота на украинците
По думите на Новиков българският президент е призовал за прекратяване на войната с цената на териториите и живота на украинците Видео: bTV

По думите на Новиков българският президент е призовал за прекратяване на войната с цената на териториите и живота на украинците

Единствената горчилка, доколкото разбрах, е от срещата с президента, който за съжаление използва подхода на Виктор Орбан, наричайки войната „конфликт“. Това обяви в интервю за bTV Игор Новиков във връзка с посещението на украинския президент Володимир Зеленски в България и разговора му с българския държавен глава Румен Радев.

Новиков е специалист по международно право. Повече от година е един от най-близките хора до Зеленски.

По думите му българският президент е призовал за прекратяване на войната с цената на териториите и живота на украинците.

За украинците това звучи ужасно. Това е предателство и към българите. Ако предадеш Украйна на Путин, той ще е привлечен да превземе и вашите домове, вашата територия и да постигне идеята за Велика Русия, коментира украинецът.

Той напомни, че народът му се бори за свобода и да защити териториалната си цялост.

Трябва да продължим да се борим, защото говорим за един луд диктатор, а той няма да спре, ако ние не го спрем“, заяви още Новиков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    7
    номер 5, баце, Идиото!
    Очаквахме, че ще си идиот - и верно, нищо неочаквано! Козяк, незачет! Опорките и днес много нефелни, бе! Викате, за евроджендърския планктон са супер, че даже и дупер! Да де, ама ...! Не може ли нещо по-друго? И, бацко, очаквания, не се напиняй, козяшки лебец нема да има за тебе днес! Анадънму?
  • 8
    6
    Точен
    Вижте на коя място е Зеленски по богатство с сметка в долари .говорим за целия свят . Горко на украинския народ ама ако не оспее да избяга след няколко месеца ще бъде разпнат на кол от самите тях.
  • -9
    5
    нищо неочаквано
    Много добре си го знае че е руска пачвра, срещна го колкото да обърше пода с него!
  • 12
    4
    фена на Путин
    От последните видеа от фронта черно на бяло е видно как "спирате" лудият диктатор. Отворете РИА НОВОСТИ и вижте "настъпващия" клоун и леопардите му какво им се случва. Яко разкостват братята, грам не ги бавят. Хвърчат карантии из въздуха. Иначе усрайна "спира лудия диктатор". А Румен радев е номер едно. Рейтингът му го доказва категорично.
  • 2
    3
    до 2
    Аз пък нямам обяснение как може да си толкова облъчен! А че историята не ти е силата е ясно, тя не се учи от блогъри в интернет!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари