Владимир Кисьов: Външният министър трябва да бъде от ГЕРБ-СДС

0
Той коментира и новината за смъртта на Алексей Навални
Той коментира и новината за смъртта на Алексей Навални Видео: NOVA

Той коментира и новината за смъртта на Алексей Навални

Убийството на Навални е поръчково. Путин ще бъде атакуван отвсякъде, тъй като това е поредната жертва в Русия. Това каза бившият зам.-министър на външните работи и бивш председател на Столичния общински съвет Владимир Кисьов в „Денят на живо“ по NOVA NEWS.

Той посочи, че в нито една нормална държава не се изпраща политическият опонент в каторга. „Това означава, че толкова те е страх той да не е наблизо, че го изпращаш там“, допълни Кисьов. Бившият зам.-министър на външните работи бе категоричен, че за демокрация в Русия не може да се говори. По негови думи става въпрос за еднолична власт. „Жалко за тези хора“, допълни гостът.

Кисьов коментира и блокажа на работата на Софийския общински съвет. Той поздрави Иван Таков за решението да подкрепи избора на комисиите. Гостът посочи, че предстоят още 15 дни безвремие.

Кисьов е на мнение, че ротацията в управлението на държавата ще се осъществи. По негови думи следващият външен министър трябва да бъде от „СДС-ГЕРБ“, като подчерта, че умишлено обръща абревиатурата.

Кисьов коментира и случая с Мартин Божанов – Нотариуса. Той запита кой е разрешил създаването на „SS” клуб и то с това име. Той смята, че е важно да се знае кой е посещавал клуб.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари