Боят между катаджийките започнал заради "Ама мърло, ти пак ли идваш на работа?

0
Боят между катаджийките започнал заради "Ама мърло, ти пак ли идваш на работа?

Скандалът в КАТ Пловдив, иницииран от две служителки, е заради репликата: „Ама мърло, ти пак ли идваш на работа?”. Срамната свада е предизвикана от Недялка Танева, която нападнала с обидните думи колежката си Калина Давчева, съобщава вестник „Марица”. Инцидентът станал преди седмица. Словесната атака била последвана от ръкопашен бой, който продължил няколко рунда. Двете чиновнички си скубали косите и се млатили около 15 минути.

Ако бяха мъже, боят щеше да им причини поне няколко тежки фрактури, коментират очевидци. Дамите демонстрирали хватки от ММА боевета. Накрая колегите им се намесили, били принудени да ги разтърват, за да не се стигне до нанасяне на средни телесни повреди.

Танева и Давчева имали стара вражда от времето, когато и двете работили в една стая в полицейския СОТ. Споровете им били на лична основа.

След боя и двете дами си извадили медицински свидетелства и подали жалби в прокуратурата. За да спрат ежедневните разпри, шефът на КАТ Пловдив Радослав Начев разпоредил двете служителки да работят не само в различни стаи, но и на различни етажи.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари