Борисов, вземи ги тези туристи!

1
Сега е момента преди лято 2016 година
Сега е момента преди лято 2016 година

Русия удари Турция в областта на туризма и 4 млн. руски туристи трябва да потърсят нова дестинация за лятната си почивка.

Сега е момента преди лято 2016 година, ако имаме нормално управление и власт веднага да се променят правилата по издаване на визи за руснаците, пише BIG5

Въпреки обещанията за облекчения през годините все още редица формалности пречат на руските туристи да получат многократна виза за туризъм, ако имат имот или са решили да изкарат  лятната си почивка в България

При сегашните форсмажорни обстоятелства инициативата на държавата за опростяване на режима по издаване на визи за руски туристи или за тяхното премахване изцяло е повече от наложителна, дори задължителна.

Руснакът не обича бюрокрацията, а пренебрежителното отношение на държавата ни към руските туристи го карат да предпочете по скъпото море, но без излишни условности.

Понякога  на руските туристи им се налага да пътуват хиляди километри, за да уредят визата за морската си почивка у нас.

Сега е момента държавата да промени правилата и туристите, които са почивали в Турция по традиция да пристигнат у нас. Ако не се отменят напълно условностите на граничните пунктове възможно е споразумение да се поставят визи на летището, което също е приемлив вариант. Това би улеснило туристопотока от Руската федерация, а празната хазна ще се напълни. Ти си на ход г-н премиер!

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари