Борисов ще участва в Шоуто на Слави

1
Снощи тв водещият покани освен премиера и други управляващи
Снощи тв водещият покани освен премиера и други управляващи

Премиерът Бойко Борисов е потвърдил участие в Шоуто на Слави, съобщиха от правителствения пресцентър, предаде OFFNews.

В предаването си снощи шоуменът отправи покана следващата седмица в предаването да му гостуват председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националния омбудсман Мая Манолова.

Поканата е получена тази сутрин в Министерски съвет и потвърждение за участието на премиера е върнато веднага.

Потвърждение за участие е направила и омбудсмана Мая Манолова. Поканата за участие е приела и председателката на парламента Цвета Караянчева. Заради ангажименти зад граница, които приключват в петък вечерта, тя е предложила участието ѝ да е на 26 ноември - понеделник и чака отговор от екипа на Шоуто на Слави.

Към момента от администрацията на президента Румен Радев не съобщават какви са намеренията на държавния глава и дали той ще приеме поканата на Трифонов.

Снощи тв водещият обясни, че от гостите си се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести.

"Не знам дали ще дойдат, ама - аз съм тв водещ, каня ги, що пък да не дойдат", обясни Трифонов в началото на предаването си тази вечер. Той покани зрителите да задават своите въпроси към представителите на властта.

От Шоуто на Слави не отговориха на запитване на OFFNews кои гости са потвърдили участие.

Той припомни, по повод протестите с мото "Смяна на системата", че преди две години той и екипа му искаха да организират референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите колеги на столове бяхме пред парламента, напомни тв водещият.

В студиото му гостува Вера Иванова, майка, чийто 23-годишен син е с умствена изостаналост и в развитието си е на нивото на 1-годишно дете и която всяка вечер е на протеста заедно с него. Тя разказа, че животът на децата с увреждания и на протестиращите възрастни е бил заплашен от провокатори, хвърлили димки на митинга срещу горивата.

Оцеляхме с помощта на полицаите, обясни жената.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари