Борисов: Аз не съм монах, но трябва ли всяка моя жена да я веят като байрак?

1
Трябва ли всяка жена, която е минала през моя живот, след това да я проверяват?
Трябва ли всяка жена, която е минала през моя живот, след това да я проверяват?

Трябва ли всяка жена, която е минала през моя живот, след това да я веят като байрак и да обясняват, че трябва да я проверяват?”, попита премиерът Бойко Борисов.

Лидерът на ГЕРБ се опита да обясни защо от партията предложиха да отпадне давността за престъпления по време на приватизацията, предаде Фокус.

„Ние предложихме давността да отпадне в приватизационните сделки. Това е насочено срещу длъжностните лица, срещу които прокуратурата не може да продължи да работи, защото е изтекла давността по дадената приватизационна сделка. Не виждам никаква насоченост срещу никого”, уточни Борисов и добави:

„Някой се припозна, че това едва ли не  е срещу него и започва да подхвърля името на Цветелина Бориславова. Проверявайте всички”.

„Аз не съм монах, през живота ми съм имал жени. Не съм светец в това отношение. Трябва ли всяка жена, която е минала през моя живот, след това да я веят като байрак и да обясняват, че трябва да я проверяват. Да я проверяват колкото искат. Притеснявам се за някои свои съученички, знае се, че тогава сме били близки. Сега не ги знам къде са, но започвам да се притеснявам”, каза още Борисов.

„Искаме там, където следприватизационният контрол е спрял или не е извършен, ако има някъде сделки, където е трябвало да се изплащат пари, но не са изплатени поради една или друга проява на длъжностно лице – да се повдигне обвинение и да си носи отговорност”, подчерта той.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари