Борислав Сарафов: Името на Гешев излиза и в кръга на Пепи Еврото и на Нотариуса

0
Главният прокурор назначи ревизия в Софийската районна прокуратура
Главният прокурор назначи ревизия в Софийската районна прокуратура Снимка: bTV

Главният прокурор назначи ревизия в Софийската районна прокуратура

Изпълняващият функциите главен прокурор Борислав Сарафов назначи ревизия в Софийската районна прокуратура. Върховни прокурори ще проверяват конкретни дела и конкретни магистрати, свързани с убийството на Мартин Божанов – Нотариуса.

Обезвластяването на главния прокурор ще доведе до изчезване на всички контролни механизми на прокуратурата. Ако това се случи брокерите на търговия със справедливост ще избуят като плевели, заяви Сарафов, който влезе в Софийската районна прокуратура, заедно с екипа, който ще извърши ревизията. Ръководител на екипа ще е Виктор Малинов от отдел “Инспекторат” на ВКП.

Твърдя, че има много достойни магистрати, но дори и 5-10-15 дела да са изтъргувани в някой клуб или някъде другаде под влиянието на някой лобист, това означава, че има огромен проблем и че се търгува със справедливост и човешки съдби, заяви главният прокурор.

Името на бившия главен прокурор Иван Гешев излиза свързан и с кръга на Петьо Петров-Пепи Еврото и с кръга на Мартин Божанов – Нотариуса, съобщи Сарафов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари