Болни хора броят луди пари за бръмбари-лечители

0
Плащате 50 лева за 100 броя от вълшебните "буболечки" и лекувате всичките си болежки
Плащате 50 лева за 100 броя от вълшебните "буболечки" и лекувате всичките си болежки Снимка: Alo.bg

Жена на име Янка е завъртяла луд бизнес в Бургас.

В интернет се върти обява за продажба на бръмбар-лечител, алармира Burgasinfo.

И то не какъв да е, а универсален лечител. Той лекува кървящи и сърбящи рани, лекува кожни проблеми, рак, диабет, паркинсон и други нелечими болести, укрепва имунната система, примахва болките по тялото и шума в ушите, подмладява, увеличава потентността при мъжете! Лекува до клетъчно ниво! Когато традиционната медицина не е в състояние да ни помогне, Жук-Знахар/Бръмбар-Лечител/ засилва имунната система и надвива болестта!

Взема се по схема, пише в обявата. По време на разговор с Янка, тя първо ви поставя диганозата по телефона. Чувствате се уморен, често ви боли глава, понякога ви присвива стомаха. Че кого не го боли глава, кой не се чувства понякога уморен? И лесно ви хващат настинки! Да, правилно!

През зимата на всеки се случва. Свършила с диагностиката, дамата започва да разказва собствната си история. Имала шум в ушите, сърбежи по цялото тяло, неизлечима миома /?!/, цялата била в рани от диабета , не можела да помръдне, измъчвали я жестоки болки и о, чудо! Видяла в украински сайт обявата за вълшебните бръмбари и си ги поръчала.

Миомата изчезнала, диабетът също, раните заздравели, ставите й се оправили и сега тича като козичка по пет километра и се радва на отлично здраве. Била толкова щастлива, че решила да помогне на всички нуждаещи се българи. И си направила в хола ферма за бръмбари. Развъжда и продава. Само срещу 30 лева получавате 40 бройки от кафевите гадинки.

Проблемът е само един. Тя лично изпровала украинската схема, но открила нова. Ако пиете по 15 „лечителчета” на ден, те действат много по-бързо. Лечението продължава цял месец. После почивате един и пак го започвате. И ще сте здрави като пушки. При проста сметка излиза, че трябва да дадете 1200 лева за едномесечен курс. Но Янка е добра и щедра. Тя е готова за 50 лева да ви даде 100 бройки! Как се пият ли? Ами…живи с айран. Така било най-ефикасно. Никакви блендери, никакво овкусяване, защото си пускали лечебните вещества в стомаха ви, а иначе отивали нахалост.

Питаме се има ли наивници, които се хващат на тази обява? Явно има… А има ли контрол върху продажба на…бръмбари? Явно няма.

Източник: Burgasinfo
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари