Бойко Борисов: Утре е прекрасна възможност да отхвърлим ветото на президента

0
Ако утре ПП-ДБ не се явят, няма да мога да контролирам групата на ГЕРБ
Ако утре ПП-ДБ не се явят, няма да мога да контролирам групата на ГЕРБ

Ако утре ПП-ДБ не се явят, няма да мога да контролирам групата на ГЕРБ

"Утре е прекрасна възможност двете партии (ГЕРБ, ПП-ДБ), подкрепени от ДПС, да отхвърлим ветото на президента", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Бургас.

"Задоволяваме това, което каза Асен Василев, че проверяват с НАП колко пари рафинерията дължи на държавата", добави Борисов.

Отново се акумулират свръхпечалби, заяви лидерът. По думите му тази вечер Йордан Цонев ще има среща с Асен Василев и Румен Спецов, за да се определи механизмът за компенсация на потребителите на горива, обяви Борисов.

"Ако утре ПП-ДБ не се явят и не отхвърлим ветото, няма да мога да контролирам парламентарната група на ГЕРБ", предупреди лидерът на ГЕРБ. Той каза, че депутатите му го заплашват, че следващият път те няма да влязат в залата и ПП-ДБ ще трябва да отхвърлят ветото заедно с "Възраждане" и БСП.

"Разбирам, че всеки си надъхва електората. Приятелски ги моля утре да отхвърлим ветото, защото в един момент групата на ГЕРБ няма да ме слуша", коментира Борисов.

"Дерогацията е изключение, за да може България да ползва по-евтино гориво. "

"Като стане въпрос за Лукойл, от ПП са готови да падне правителството", добави още Борисов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    От мен:
    Да ти ЕПМ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари