Бойко Борисов: Ще направя всичко възможно да има машини на предстоящите избори

0
Софиянци избраха Терзиев и затънаха в боклук, заяви лидерът на ГЕРБ
Софиянци избраха Терзиев и затънаха в боклук, заяви лидерът на ГЕРБ

Софиянци избраха Терзиев и затънаха в боклук, заяви лидерът на ГЕРБ

"Аз съм твърд привърженик на машинното гласуване и ще направя всичко възможно машините да останат."

Това заяви Бойко Борисов пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

"Неправомерно и неправилно бяха похарчени много пари, неотчитайки доклада на МВФ, както и призивите на НЕкоалицията да се харчи разумно. Поздравления затова, че приходната агенция остана да работи, за да няма оправдание, че някой й пречи

Рано или късно истината винаги излиза наяве. Някой път с прискърбие установяваме какво се е правило, но развитието на България се забави с години.

Ние от ГЕРБ не замеряме никого, а поводи всеки ден ни се дават за такава огромна политическа предизборна кампания в парламента. За мен парламентът нито е разследваща институция, нито е място, където се дават присъди и хората се правят обвиняеми. Да оставим компетентните институции да работят и когато има внесен обвинителен акт, ще коментираме.", допълни лидерът на ГЕРБ.

"Подкрепях Живко Коцев за главен секретар на МВР, защото Атанас Атанасов помоли. Сега вече ще се пазя да казвам, че подкрепям някого", обясни Борисов.

"Как така 10 години в София нямаше никакъв проблем, сега от 5 месеца се явиха всички проблеми? Нали я спасиха от нас? Софиянци избраха Терзиев и затънаха в боклук.", пита лидерът на ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    3
    Мунчо
    Няма друг такъв мерзавец. Да видим утре как ще се обърне.
  • 1
    2
    Читател
    Началникът на държавата България: "Ще направя всичко възможно да има машини на предстоящите избори"! Точка! Други мнения,не са ми необходими!
  • 1
    1
    русенец
    Тиква, къде в Ойропата гласуват с машини? Направихте си далаверата, напълнихте гушите - достатъчно! Пробвайте се да спечелите и без машини.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари