Бойко Борисов призова службите ни да следят ситуацията в Русия

1
Това е метеж, категоричен е лидерът на ГЕРБ
Това е метеж, категоричен е лидерът на ГЕРБ Снимка: Фейсбук

Това е метеж, категоричен е лидерът на ГЕРБ

"Докато нямаше война, ние сме водили най-балансираната политика. В момента, в който Руската федерация се превърна в Путинов режим, ние имаме само едно място и то е на страната на евроатлантическата общност. Външният министър, министъра на отбраната, службите трябва да следят процесите в момента в Русия и в Украйна", заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БНТ.

"Във всички случаи това е гражданска война, във всички случаи, това е метеж, във всички случаи това е изключително опасно. Тези само на 400-500 километра от нас въоръжени, професионалисти, убийци, дори след свършването на войната, те няма да се върнат и да станат доктори, учители, те ще изпълняват поръчки. И затова нашето МВР, нашите служби трябва да бъдат изключително професионални", каза Бойко Борисов.

Той посочи, че от първия ден на войната България изнася огромно количество оръжия за Украйна, а посредниците са станали много богати. Като допълни, че това са га правили и редовното и служебните правителства:

"Защото цената, уважаеми медии, от завода до Украйна е на 100 % завишена. Най-ниската е 20% комисионна, 40 е средната и е до 100 %. А ние предложихме директно да се дава от завода на Украйна."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари